Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον μίλησε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μίχαελ Ένινγκ για τη νέα σεζόν. Ωστόσο, ο Σουηδός ποδοσφαιριστής υπογράμμισε πως έχει ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο στον Άρη, σημειώνοντας πως συνεχίζει τις επαφές ο ατζέντης του.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στην ιστοσελίδα fotbollskanalen.se:

Αρχικά για τον Άρη, ανέφερε: «Μου είπαν ότι μπορώ ελεύθερα να ψάξω για μια νέα ομάδα, συνεπώς δεν θέλουν να με κρατήσουν. Όμως, είμαστε στην εποχή του κορωνοϊού και έχω ακόμα δύο χρόνια στο συμβόλαιο μου».

Για τους λόγους που δεν υπολογίζεται, είπε: «Δεν ξέρω. Μπορείτε να τους ρωτήσετε. Ισως δεν είναι χαρούμενοι με την απόδοση μου, ίσως έχω υψηλό μισθό. Μπορεί να είναι το οτιδήποτε. Είχαμε μια κουβέντα και μου είπαν ότι δεν βρίσκομαι στα πλάνα τους. Μπορείτε να το πάρετε όπως θέλετε, αλλά ο ατζέντης μου ασχολείται με αυτό».

Για το πώς θα το διαχειριστεί: «Πώς να το διαχειριστείς; Το δίνεις στον ατζέντη σου και πρέπει να κάνει το καλύτερο για εσένα. Δεν έχω άγχος για το ότι πρέπει να βρω μια νέα ομάδα. Έχω ακόμα δύο χρόνια στο συμβόλαιο μου και νιώθω καλά στη Θεσσαλονίκη».

Για την παρουσία του στον Άρη: «Υπήρχαν καλές και κακές στιγμές. Όπως με τους περισσότερους ανθρώπους, υπάρχουν οι καλές και οι κακές μέρες. Είναι ξεκάθαρο ότι θα μπορούσε να είχε πάει καλύτερα αν έπαιζα».

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλο σύλλογο: «Δεν θέλω να μπω σε αυτό το θέμα».

Για τα δημοσιεύματα που θέλουν την ΑΙΚ να τον εξετάζει: «Δεν ισχύει. Κανείς από την ΑΙΚ δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου».

Για το αν νιώθει έκπληξη που δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί του από την πρώην ομάδα του: «Όχι. Καταλαβαίνεται ότι πρέπει να γίνουν πολλά τώρα που ο Χένρικ Χουρέλιους είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας και έφυγε ο Ράικαρντ Νόρλινγκ. Είναι πολλά για αυτούς, οπότε καταλαβαίνω ότι είναι αλλού η συγκέντρωση τους».

Για το αν υπάρχει συμφιλίωση με την ΑΙΚ, μετά τον τρόπο που διέκοψαν την συνεργασία τους: «Και οι δύο πλευρές έχουμε αφήσει κάτω τα “τσεκούρια” της μάχης. Δεν έχω κακία για αυτούς και ούτε αυτοί για εμένα».

Πηγή: thestival.gr