Ο Κώστας Σλούκας δεν ξεχνάει τα χρόνια που πέρασε στην Τουρκία φορώντας τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε. 

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού αποφάσισε να συμμετάσχει ενεργά και να βοηθήσει τον λαό της Τουρκίας και της Συρίας, μετά τον φονικό σεισμό που έπληξε τις δύο χώρες. 

Όπως κοινοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, θα συγκεντρώσει είδη πρώτης ανάγκης στην πατρίδα του, τη Θεσσαλονίκη, δίνοντας αναλυτικές οδηγίες προς όσους ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν. 

Το ποστ του Κώστα Σλούκα 

«Η σκέψη και οι προσευχές μου είναι από την πρώτη ημέρα σε κάθε άνθρωπο στην Τουρκία και την Συρία που χάνει τους αγαπημένους του. Στον πιο τραγικό σεισμό των τελευταίων χρόνων, δε μπορώ παρά να πονέσω όταν εκεί έχω ζήσει από τα ωραιότερα χρόνια της αθλητικής μου καριέρας. 

Η αγάπη είναι πάνω από τα χρώματα. Πάνω από τις έριδες. Πάνω από τον φόβο. Η αγάπη είναι αυτή που μας ωθεί όλους να στηρίζουμε κάθε τέτοιο αγώνα. Δεν έχει σημασία η ποσότητα, αλλά η πράξη. 

Θέλω να βοηθήσω ενεργά και τον λαό της Τουρκίας για τον οποίο είμαι ευγνώμων αλλά και τον λαό της Συρίας. Σίγουρα ένα θέλω δεν αρκεί ούτε ένας μόνος φτάνει. Όλοι μαζί, όμως, μπορούμε! 

Θερμή παράκληση, να είστε δίπλα μου σε αυτήν την προσπάθεια! Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης στο Γυμναστήριο & Φυσικοθεραπευτήριο του Alliance, που δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, στην Θεσσαλονίκη. 

Απλά πράγματα, μια κουβέρτα, μια παιδική τροφή. Ο καθένας ό,τι μπορεί, και όπως μπορεί. Γιατί και η παραμικρή βοήθεια κάνει τη διαφορά. Γεμίζει με αισιοδοξία και δύναμη για ένα καλύτερο αύριο. 

Πηγή: madata.gr