Ραγίζει καρδιές το «αντίο» της Βιρτζίνια Μιχαΐλοβιτς στον πατέρα της, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, που έφυγε χθες, Παρασκευή (16/12) από τη ζωή.

Η είδηση του θανάτου του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς έχει σκορπίσει θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Σέρβος προπονητής και άλλοτε ποδοσφαιριστής έφυγε χθες Παρασκευή πρόωρα  από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών, χάνοντας τη μάχη που έδινε επί δύο χρόνια με μια σπάνια μορφή λευχαιμίας.

Μετά από τα συγκινητικά μηνύματα και αναρτήσεις που δημοσιεύτηκαν από τον ποδοσφαιρικό κόσμο, η κόρη του, Βιρτζίνια, συγκλονίζει με το «αντίο» στον πατέρα της.

«Σε αγαπώ μπαμπά, για πάντα, πάντα, πάντα, πάντα. Θα σου το φωνάζω κάθε μέρα, πεπεισμένη ότι η κραυγή μου θα φτάσει ως εκεί. Δεν θα χωρίσουμε ποτέ», είναι μερικά από τα λόγια της που συνοδεύουν μια σειρά από φωτογραφίες που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή της δήλωσε:

«Είναι δύσκολο μπαμπά. Είναι δύσκολο. Σε αυτή τη στιγμή που υποφέρω πάρα πολύ, θα χρειαζόμουν μόνο την αγκαλιά σου. Όχι μια οποιαδήποτε αγκαλιά, τη δική σου. Ανακατεμένη με το άρωμά σου, που έχει απομείνει όπως και η ψυχή σου. Και όποιος σε γνωρίζει, ξέρει τι εννοώ.
Είναι αδύνατο να τα δεχτώ όλα αυτά αλλά βρίσκω τη δύναμη στην απέραντη αγάπη που μου δώσατε αυτά τα χρόνια της κοινής ζωής, τόσο δυνατή που θα με συντροφεύει για τις υπόλοιπες μέρες μου.
Αφού ανακάλυψα το πεπρωμένο σου, σε ευχαριστώ που σε είχα μαζί μου αυτά τα χρόνια, στα οποία μου έδωσες τα πάντα, ό,τι θα μπορούσε να δώσει ένας πατέρας σε μια κόρη αλλά και πολλά περισσότερα.
Με αγαπούσες σε τεράστιο βαθμό, με όλες τις δυνάμεις που είχες. Με προστάτεψες από όλα, από όλους και από όλα. Ήσουν πάρα πολύς για μένα, για όλους εμάς, για όλους. Η καρδιά μου σήμερα είναι ραγισμένη, συντετριμμένη.
Η ψυχή μου χειροτερεύει και δεν μπορώ να συνεχίσω να μιλάω για τον σούπερ ήρωά μου, για μένα τον μπαμπά, για σας τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Πονάει πάρα πολύ, πάρα πολύ.
Σε αγαπώ μπαμπά, για πάντα, πάντα, πάντα, πάντα. Θα σου το φωνάζω κάθε μέρα, πεπεισμένη ότι η κραυγή μου θα φτάσει ως εκεί. Δεν θα χωρίσουμε ποτέ.
Γεια σου μπαμπά, μεγάλη και απέραντη αγάπη μου. Υποσχέσου μου ότι θα μαθαίνω για σένα, ακόμα σε χρειάζομαι τόσο πολύ».

https://www.tromaktiko.gr/ 

Πηγή: madata.gr