Είναι ξανά μαζί Νίκος Οικονομόπουλος και Βίκυ Κάβουρα;

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει έντονος θόρυβος γύρω από την ίδια και τον Νίκο Οικονομόπουλος σχετικά με σενάρια επανσύνδεσης του ζευγαριού. Μπορεί, ωστόσο, οι φήμες να θέλουν τη Βίκυ Κάβουρα να γύρισε στην αγκαλιά του λαϊκού τραγουδιστής, λίγο μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργο Βίγγο, αλλά η ηθοποιός είναι μόνη και διαψεύδει στον φιλικό της κύκλο την επανασύνδεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Μπουζιώτη στη Real life, από τον Φεβρουάριο οπότε και έπεσε η αυλαία στη σχέση με τον επιχειρηματία Γιώργο Βίγγο, η όμορφη ηθοποιός έχει ρίξει το βάρος στα επαγγελματικά της. Με το J2US να την ενθουσιάζει, ενώ παράλληλα μελετά διάφορες θεατρικές προτάσεις.

Μετά τον «βελούδινο» χωρισμό από τον Γιώργο Βίγγο, η Βίκυ Κάβουρα δεν θέλησε να μπει σε μια νέα σχέση και σίγουρα, όπως υπογραμμίζουν δικοί της άνθρωποι, δεν έχει τη διάθεση να γυρίσει σε έναν παλιό έρωτα που έκανε καιρό να ξεπεράσει. «Η Βίκυ έχει ξετρελαθεί με το νέο τραγούδι του Οικονομόπουλου, «Σκάσε ένα φιλί» που έγινε σουξέ με το καλημέρα και το ακούει όπου σταθεί και όπου βρεθεί, ανεβάζοντας το συχνά πυκνά και στα social media! Αποτέλεσμα; Πίστεψαν όλοι πως γύρισε σε εκείνον, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει» σημειώνει ο φιλικός κύκλος της ηθοποιού στη Real life.

Πηγή: thestival.gr