Το περιβραχιόνιο που πέταξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενώ αποχωρούσε από τον αγώνα Σερβία – Πορτογαλία, πωλείται σε δημοπρασία. Το ποσό θα διατεθεί για την θεραπεία ενός μωρού έξι μηνών, που πάσχει από μυϊκή ατροφία της σπονδυλικής στήλης.
Ειδικότερα, 6 ημέρες έχουν περάσει από το ξέσπασμα του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ηταν το 3’ των καθυστερήσεων του αγώνα με τη Σερβία, όταν ο Πορτογάλος, με το σκορ στο 2-2, είδε να μην του κατακυρώνεται καθαρό γκολ. Πάνω στον εκνευρισμό του, τράβηξε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και το πέταξε στο έδαφος.

Εκεί, για να το περισυλλέξει, ήταν ο Τζόρτζε Βουκίσεβιτς.

Ο Σέρβος, πυροσβέστης στο επάγγελμα, το έβγαλε αμέσως σε δημοπρασία, με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για τη θεραπεία του μικρού Γκαβρίλο, ενός αγοριού μόλις έξι μηνών, που πάσχει από μυϊκή ατροφία της σπονδυλικής στήλης.

Πολλοί Σέρβοι έχουν κινητοποιηθεί, με την οικογένεια να έχει λάβει μέχρι στιγμής δωρεές ύψους 500.000€. Στόχος είναι τα 2,5 εκατομμύρια, ώστε ο μικρός Γκαβρίλο να έχει μια φυσιολογική ζωή.

Μέχρι στιγμής, η μεγαλύτερη προσφορά που έχει κατατεθεί για το περιβραχιόνιο του Πορτογάλου Σούπερ Σταρ ανέρχεται στις 50.000€.

Πηγή: madata.gr