Καθησυχαστικός εμφανίστηκε στο μήνυμά του ο Ροντρίγκο Σοάρες αναφορικά με τον τραυματισμό που αποκόμισε από το παιχνίδι κόντρα στη Μπεσίκτας για το β΄προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Βραζιλιάνος πήρε φανέλα βασικού απέναντι στη Μπεσίκτας, έχοντας ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που αντιμετώπισε στην καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ωστόσο, είδε εκ νέου την ατυχία να του χτυπά την πόρτα και πέρασε εκτός γηπέδου ως αναγκαστική αλλαγή πριν την συμπλήρωση του ημιχρόνου.

Όπως ανέφερε στο μήνυμά του, δεν πρόκειται για το ίδιο πρόβλημα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως:

«Αρχικά θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος για όλα όσα πετύχαμε στο τελευταίο παιχνίδι. Δουλέψαμε πολύ γι’ αυτό και το αξίζαμε ως ομάδα. Για εμένα ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα, ευτυχία για την πρόκριση και θλίψη λόγω του τραυματισμού μου. Για όσους αναρωτιούνται, δεν είναι το ίδιο πρόβλημα που αντιμετώπισα στην προετοιμασία, το οποίο και είχα ξεπεράσει εντελώς. Σύντομα θα είμαι ξανά διαθέσιμος για να αγωνιστικό για την ομάδα μας και να κάνω αυτό που αγαπάω. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα υποστήριξης που λαμβάνω. Νιώθω την υποστήριξη σας».

Πηγή: thestival.gr