Παρά το γεγονός ότι έχει σημειώσει έξι γκολ σε οκτώ αγώνες, σε όλες τις διοργανώσεις (πέντε στην Premier League και τρία στο Champions League), ο Κριστιάνο Ρονάλντο, εξακολουθεί να δέχεται κριτική, κυρίως για την έλλειψη ενεργητικότητας και συμμετοχής, στην αμυντική λειτουργία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με την Λίβερπουλ (24/10), ο Πορτογάλος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στο «Sky Sports» και απάντησε στους επικριτές του, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Ξέρω πότε η ομάδα χρειάζεται την βοήθειά μου, αμυντικά. Αλλά ο ρόλος μου σε αυτόν τον σύλλογο είναι να κερδίζω, να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει και να βάζει γκολ. Η αμυντική πλευρά είναι μέρος της δουλειάς μου. Το ότι ορισμένοι δεν θέλουν να το δουν αυτό, οφείλεται στο ότι δεν τους αρέσω, αλλά για να είμαι ειλικρινής είμαι 36 ετών, έχω κερδίσει τα πάντα, οπότε θα ανησυχώ για τους ανθρώπους που λένε άσχημα λόγια για εμένα; Κοιμάμαι καλά το βράδυ. Πηγαίνω για ύπνο με τη συνείδησή μου καθαρή.

Θα συνεχίσω έτσι γιατί ακόμα θέλω να κλείσω στόματα και να κατακτήσω τίτλους. Η κριτική, είναι πάντα μέρος της δουλειάς. Δεν με ανησυχεί. Και νομίζω ότι είναι καλό να είμαι ειλικρινής. Αν ανησυχούν για εμένα ή μιλούν για εμένα, είναι επειδή γνωρίζουν τις δυνατότητές μου και την αξία μου στο ποδόσφαιρο. Αρα, αυτό είναι καλό. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα: Εάν είσαι στο σχολείο και είσαι ο καλύτερος μαθητής και ρωτήσεις τον χειρότερο μαθητή εάν του αρέσει ο καλύτερος, θα σου απαντήσει ότι δεν του αρέσει. Με ξέρουν όλοι. Πάντα έτσι ήμουν, δεν πρόκειται να αλλάξω τώρα στην ηλικία μου.

Πάντα θα δίνω το 100% για αυτόν τον σύλλογο και οι αντιδράσεις μου είναι μέρος αυτού που είμαι. Δεν θέλω να κάνω κακό σε κανέναν. Ξέρω ότι θα υπάρξουν απόψεις για το ποιος είμαι, τι πετυχαίνω, τι κερδίζω. Δεν θέλουν να μου πιστώσουν τα καλά πράγματα. Πάντα θα βρίσκουν τα λάθος πράγματα, αλλά για εμένα, δεν πειράζει. Η ζωή είναι ένα συνεχές μάθημα και πάντα μαθαίνω από τα λάθη μου, προσπαθώντας να βελτιωθώ στον επόμενο αγώνα».

https://www.in

Πηγή: madata.gr