Να της ζητήσει συγγνώμη ο Γρηγόρης Ψαριανός ζητεί η Ραλλία Χρηστίδου για την “σεξιστική και εν γένει προσβλητική επίθεση” προς το πρόσωπό της, όπως τη χαρακτήρισε.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός έκανε μια ανάρτηση στο Twitter, όπου πόσταρε μια φωτογραφία της Ραλλίας Χρηστίδου – η οποία αποδείχθηκε προϊόν φωτομοντάζ- να είναι στο βήμα της Βουλής φορώντας βαθύ ντεκολτέ και να τη συνοδεύει με το σχόλιο “Παραλλία”. Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ η οποία σε ανάρτησή της στο Facebook έγραψε χαρακτηριστικά:

“Ο πρώην Βουλευτής κ. Γρηγόρης Ψαριανός επιδόθηκε για μία ακόμη φορά σε σεξιστική και εν γένει προσβλητική επίθεση κατά γυναίκας Βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Μετά τα αήθη σχόλια κατά της Έφης Αχτσιόγλου τον Μάϊο του 2019, χθες ανήρτησε στον λογαριασμό του στο twitter την ΨΕΥΤΙΚΗ φωτογραφία, η οποία είναι ΠΡΟΙΟΝ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ όπως αυτό ομολογήθηκε ρητά από τον Κλ. Λοΐζο που την ανήρτησε στις 9.7.2020 και επιβεβαιώθηκε από τα ellinikahoaxes.gr την 10.7.2020, συνοδευόμενη με το ειρωνικό, περιπαικτικό και καταφρονητικό για το πρόσωπό μου σχόλιο του “Παραλλία”. Καλώ τον κ. Ψαριανό όπως εντός της σήμερον α) διαγράψει την εν λόγω ανάρτηση και β) μου ζητήσει συγγνώμη για την ψευδή, σεξιστική και ανοίκεια επίθεσή του προς το πρόσωπό μου. Τον ενημερώνω ότι αν δεν το πράξει, αύριο (Δευτέρα 13.07.2020) θα ασκήσω τις δέουσες νομικές ενέργειες εναντίον του”.

729523_1aee196af1-a78f178aaff4e1e9.jpg

Πηγή: thestival.gr