Σκληρή επίθεση στον δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής παράταξης στο δήμο Θεσσαλονίκης, Ιωάννη Νασιούλα, ο οποίος με ανάρτηση του διερωτάται αν «η φερόμενη αυτουργός της απαγωγής του κοριτσιού στην Τούμπα» ήταν «υποψήφια δημοτική σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ», εξαπολύσει ο ΣΥΡΙΖΑ  Θεσσαλονίκης.

Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο ακροδεξιός δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής παράταξης στο δήμο Θεσσαλονίκης, Ιωάννης Νασιούλας, διερωτάται αν «η φερόμενη αυτουργός της απαγωγής του κοριτσιού στην Τούμπα» ήταν «υποψήφια δημοτική σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ».

Χρησιμοποιώντας μία προσφιλή μέθοδο της παράταξης στην οποία ανήκει, ο ακροδεξιός δημοτικός σύμβουλος, προσπαθεί να σπιλώσει τον ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιώντας την υπόθεση απαγωγής της ανήλικης στην Τούμπα.

Χωρίς δε, καμία ευαισθησία -κάτι για το οποίο δε φημίζεται ο χώρος της ακροδεξιάς- χρησιμοποιεί ένα 10χρονο παιδί, κρατώντας στη δημοσιότητα το περιστατικό, στο βωμό άθλιων πολιτικών σκοπιμοτήτων. 

Θα συμβουλεύαμε τον κ. Νασιούλα, αντί να κατασκευάζει ενόχους ή να τους αναζητεί εκεί που δεν υπάρχουν, να ασχοληθεί με τις κατηγορίες και τα ποινικά αδικήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της ακροδεξιάς και να μην εμπλέκει τον ΣΥΡΙΖΑ με ανυπόστατες κατηγορίες, γιατί κι αυτές είναι ποινικά κολάσιμες».

Πηγή: thestival.gr