Πρόσκληση στον σούπερ σταρ του NBA και πρωταθλητή πλέον του αμερικανικού πρωταθλήματος μπάσκετ Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει αποστείλει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου προκειμένου να παρευρεθεί στη γιορτή της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο, το βράδυ του Σαββάτου.

Oπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βρίσκεται το Σάββατο στην Ελλάδα, αλλά η παρουσία του στο Προεδρικό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, καθώς είναι άγνωστο αν θα προλάβει την ίδια μέρα που θα προσγειωθεί στην Αθήνα να δώσει το «παρών» στην εκδήλωση. Σε περίπτωση πάντως που προλάβει, είναι βέβαιο πως θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Η πρόσκληση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο αποτυπώνει και την ευρύτερη φιλοσοφία της φετινής εκδήλωσης, καθώς η Κατερίνα Σακελλαροπούλου επιθυμεί να συνυπάρξουν στο Προεδρικό Μέγαρο εκπρόσωποι όλων των τμημάτων και φορέων της ελληνικής κοινωνίας. Αυτό δεν άρεσε στον Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος με επιστολή του ενημέρωσε πως δεν θα παρευρεθεί, κατηγορώντας την Πρόεδρο της Δημοκρατίας πως διαμόρφωσε τους καλεσμένους της εκδήλωσης «βάσει των προσωπικών της ιδεοληψιών».

Πηγή: Καθημερινή

Πηγή: madata.gr