Η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία έχει ξεφύγει από τον έλεγχο, με εκατοντάδες ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους καθημερινά από τον κορωνοϊό.

Οι θάνατοι στο Ηνωμένο Βασίλειο αγγίζουν τους 5.000, ενώ τα κρούσματα ξεπέρασαν τα 47.800, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό.

Προφανώς κι η αθλητική δραστηριότητα έχει παύσει χωρίς κανείς να γνωρίζει πότε θα συνεχιστεί κανονικά.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει αποκλειστικό ρεπορτάζ της “Mirror”, οι ιθύνοντες της Premier League βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τη βρετανική κυβέρνηση προκειμένου να καταστρώσουν ένα σχέδιο επιστροφής στη δράση τον προσεχή Ιούνιο με αγώνες κεκλεισμένων των θυρών προκειμένου να ολοκληρωθεί αρμονικά το πρωτάθλημα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως είναι θέληση και των δύο πλευρών να υπάρξει συγκεκριμένο πλάνο, αφού θεωρούν πως σε λίγες εβδομάδες η επιδημία του κορωνοϊού θα φτάσει στο peak της και θα είναι δυνατό να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, προφανώς χωρίς την παρουσία κόσμου.

Μάλιστα, γι’ αυτό το λόγο, ήδη υπάρχουν επαφές με τα τηλεοπτικά δίκτυα που καλύπτουν την Premier League προκειμένου να υπάρξει συμφωνία για τη μετάδοση περισσότερων αγώνων μέσω της τηλεόρασης, καθώς -μέχρι και σήμερα- είναι συγκεκριμένα τα παιχνίδι που μεταδίδονται κάθε αγωνιστική.

Πηγή: thestival.gr