Ο Διευθυντής της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, μίλησε για τον Χρήστο Τζόλη ο οποίος ήταν ο πρωταγωνιστής της χθεσινής νίκης-πρόκρισης του Δικεφάλου επί της Μπεσίκτας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5 FM:

«Εννοείται είμαι χαρούμενος, σίγουρα είναι ξεχωριστό να σκοράρουν παιδιά από την Ακαδημία, πρωτάθλημα για εμάς είναι να παίζουν τα παιδιά της Ακαδημίας στην πρώτη ομάδα. Ρίχνουμε βαρύτητα στη νέα ομάδα και στη νέα φουρνιά για μια ομάδα που θα μπορέσει να εισαχθεί στο μέλλον στη πρώτη ομάδα. Τα παιδιά είναι πολύ χαρούμενα που παίρνουν ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα. Από τότε που ήρθε στην ομάδα ο κ.Σαββίδης, που είναι ευλογία για τον ΠΑΟΚ, μπορούμε να εκπληρώνουμε τα όνειρά μας και τα παιδιά να παίζουν σε τουρνουά στο εξωτερικό και να αποκομίζουν εμπειρίες».

Για το πως μπορούν να κρατήσουν τα παιδιά προσγειωμένα:

«Θα σας πω κάτι από το παρελθόν που έχει σημασία. Οταν ήμασταν στο τουρνουά στην Βαρκελώνη, οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα μας είπαν πως θα τον χάσουμε αλλά εξαιτίας της τιμωρίας της δεν έκανε πρόταση για τον Τζόλη. Οταν πήγε ο Τζόλης στην Γερμανία μας ενημέρωσαν για να διεκδικήσουμε τροφεία από την ομάδα που πήγε στη Γερμανία και κάναμε τις ενέργειες για να προστατεύσουμε στο club. Οταν μιλήσαμε με τον μπαμπά δεν χρειάστηκαν πάνω από 5 λεπτά για να συμφωνήσουμε για την επιστροφή του Χρήστου στον ΠΑΟΚ».

Πηγή: thestival.gr