Με ένα σποτ σχετικά με την εκστρατεία ενημέρωσης για τον κορωνοϊό στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εξαπολύει επίθεση στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η αξιωματική αντιπολίτευση επανέρχεται με ένα βίντεο στο επίσημο κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ στο Youtube, όπου κάνει λόγο για «20 εκατομμύρια ευρώ ακόμη και σε ανύπαρκτα ΜΜΕ, χωρίς κριτήρια, χωρίς διαφάνεια, χωρίς λογαριασμό».

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του σποτ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι αντιτίθεται στον έλεγχο για τα μέσα ενημέρωσης και εκτοξεύει απειλές κατά του Υπουργείου Οικονομικών.  

«Οι μάσκες του ΣΥΡΙΖΑ έπεσαν. Αντιτίθεται στον έλεγχο για τα μέσα ενημέρωσης που συμμετείχαν στην εκστρατεία ενημέρωσης για τον κορωνοϊό και τα ποσά που τους καταβάλλονται. Φτάνει μάλιστα στην αθλιότητα να εκτοξεύει απειλές κατά του Υπουργείου Οικονομικών το οποίο εκ του νόμου δεν έχει καμία εμπλοκή στην κατανομή των πόρων παρά μόνο στο συνολικό ποσό που διατίθεται.   

“Ό,τι κι αν κάνει, δεν μπορεί να ξεφύγει από ένα ερώτημα: Πόσα χρήματα δόθηκαν στο Μέσο με το οποίο ταυτίζεται ο κος Τσίπρας στην περίοδο που κυβερνούσε;” καταλήγει ο κ. Πέτσας.

Πηγή: thestival.gr