Η δημοσιογράφος και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, κάθισε στον καναπέ του «Καλύτερα Δε Γίνεται» και αναφέρθηκε στο βίντεο που δείχνει τις δηλώσεις στις οποίες προχωρήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της αναφορικά με την ενασχόλησή της με την πολιτική σκηνή.

Στα σχόλια που ακούστηκαν για τις δηλώσεις της σε συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη, το 2018, απάντησε για πρώτη φορά η Πόπη Τσαπανίδου.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού: «Βγήκε ένα περίφημο βίντεο με κάποιες δηλώσεις μου στην Ελεονώρα Μελέτη το 2018. Ήταν η εποχή που είχα φύγει από την πρωινή ζώνη, είχα παραιτηθεί και είχα κλείσει την πόρτα για πάντα. Είχα πει ότι δεν θέλω να ξανακάνω πρωινή ζώνη. Είχα σκοπό να αποτραβηχτώ από τη δημοσιογραφία εκείνη την εποχή, μετά ήρθαν τα πάνω κάτω».

»Ήρθε η πανδημία. Και ξαναγύρισα στα δελτία ειδήσεων γιατί άρχισαν τα προβλήματα. Κυκλοφόρησε το βίντεο με τις δηλώσεις και όλοι το χρησιμοποίησαν για να στοχεύσουν, να πετύχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα», ανέφερε αρχικά.

«Σίγουρα το βίντεο αυτό προβλημάτισε πολλούς και χαίρομαι που ξεκινάς με αυτή την κουβέντα. Αυτό που θέλω να γίνει ξεκάθαρο είναι ότι έκανα τις δηλώσεις εκείνες, απόλυτα αυθεντικά γιατί τις πίστευα σε εκείνη τη δεδομένη χρονική στιγμή. Δεν είχα καμία πρόθεση να κατέβω στην πολιτική, καμία πρόθεση να ακολουθήσω αυτόν τον δρόμο στη ζωή μου. Έκανα μια δήλωση πολύ αληθινή», συνέχισε.

«Δεν δούλεψα ποτέ στη δημοσιογραφία στοχεύοντας σε μια εξαργύρωση της δημοσιογραφικής θέσης με μια πολιτική. Όταν ήρθε αυτή η πρόσκληση από τον ΣΥΡΙΖΑ, μπήκα σε μια αναζήτηση εσωτερική αν θέλω να το κάνω. Ήμουν πολύ αληθινή τότε και συνεχίζω να είμαι και σήμερα. Αποχαιρετώ τη δημοσιογραφία αντικειμενικά, όπως πρέπει», συνέχισε.

«Η πρόταση αυτή ήρθε σε εποχή που εγώ ήμουν ψυχολογικά έτοιμη να την αντιμετωπίσω», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, χαρακτηρίζοντας την πρόταση που της έγινε τιμητική.

Πηγή: madata.gr