Εσωτερικό ανακάτεμα της «τράπουλας» θα γίνει από τις αρχές του νέου χρόνου στην κυβερνητική παράταξη, καθώς μια σειρά από γαλάζια στελέχη που σήμερα κατέχουν δημόσια αξιώματα και συγκεκριμένα θέσεις Γ.Γ και προέδρων Οργανισμών, θα καταθέσουν τις παραιτήσεις τους, προκειμένου να έχουν το δικαίωμα θα θέσουν υποψηφιότητα για τις εθνικές εκλογές, όπως προβλέπει ο νόμος.

Αυτό σημαίνει, ότι θα ανοίξουν οι θέσεις που θα μείνουν κενές. Και το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται πριν ακόμα ξεκαθαρίσει το τοπίο είναι ζωηρό, όπως μαθαίνουμε.

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του iEidiseis, μέχρι σήμερα, δύο Γ.Γ φέρονται να έχουν «κλειδώσει» τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια της ΝΔ και ως εκ τούτου, θα είναι οι πρώτοι που θα αποχωρήσουν στις αρχές του 2022 από τις θέσεις που κατέχουν.

Η πρώτη είναι η γενική γραμματέας Εγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, η οποία στις προηγούμενες εκλογές έμεινε εκτός . Αυτή τη φορά, η κ. Νικολάου φαίνεται ότι βάζει πλώρη για την Εύβοια. Ο δεύτερος φέρεται να είναι ο γενικός διευθυντής των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων κ. Νίκος Κωστόπουλος, ο οποίος θα δώσει εκ νέου τη μάχη στον Βόρειο Τομέα της Αττικής.

Πηγή: madata.gr