Έλλειψη σοβαρότητας καταλογίζει, ουσιαστικά, η κυβέρνηση στον ΣΥΡΙΖΑ, στον απόηχο των μέτρων που ανακοίνωσαν Αλέξης Τσίπρας και Κουμουνδούρου, για την οικονομία.

“Η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πρωτοφανούς υγειονομικής κρίσης και των επιπτώσεων αυτής στην οικονομία, εξετάζει με σοβαρότητα κάθε πρόταση.

Αρκεί, βέβαια, να είναι σοβαρή. Όμως στον ΣΥΡΙΖΑ μπερδεύονται ξανά με τους λογαριασμούς”, τόνισε, σε δήλωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Είπε χαρακτηριστικά ότι: “Για παράδειγμα, κοστολογούν τα μέτρα που προτείνουν στα 26 δισεκατομμύρια ευρώ, αλλά “ξεχνούν” να προσθέσουν σε αυτά την απώλεια εσόδων. Μόνο η αναστολή φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων για διάστημα έξι μηνών, υπολογίζεται ότι θα μειώσει τα έσοδα κατά 12 δισεκατομμύρια ευρώ. Επίσης, κανείς δεν κατάλαβε τελικά ποιο χρονικό διάστημα καλύπτουν οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Μέχρι τον Μάιο λέει ο ένας, μέχρι 9 μήνες ο άλλος. Τρέχα, γύρευε”, σημείωσε. Παράλληλα, ο κ. Πέτσας επεσήμανε ότι η κυβέρνηση προχωρεί “με σύνεση στην υλοποίηση του ολοκληρωμένου σχεδίου της για τη στήριξη της Ελληνικής οικονομίας, για να ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση με ασφάλεια και υπευθυνότητα”.

Πηγή: thestival.gr