Δεν υπάρχει κανένα θέμα για την θέρμανση των σχολείων φέτος, τόνισε ο Στέλιος Πέτσας και σημείωσε ότι έχει εγκριθεί επιπλέον ποσό.

 Στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών.

Αναφερόμενος στη δήλωσή του που είχε προκαλέσει αντιδράσεις είπε ότι «ήταν μια ατυχής δήλωση στο πλαίσιο που ειπώθηκε και ζήτησα συγγνώμη. Εννοούσα την προσαρμοστικότητα που δείχνει ο άνθρωπος διαχρονικά στις δύσκολες καταστάσεις».

«Είναι χιλιάδες οι έλεγχοι που έχουν γίνει, στην αισχροκέρδεια θα είμαστε απέναντι» είπε για τις ανατιμήσεις και την ακρίβεια.

«Πιστεύω ότι θα υπάρξει ευρωπαϊκή απάντηση έστω και με καθυστέρηση – που είναι πολύ μεγάλη – ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπέβαλε τις προτάσεις από τον Μάρτιο. Είναι πολλοί οι μήνες αδράνειας» ανέφερε.

Ερωτηθείς για το θέμα της ελευθερίας του Τύπου και εάν ήταν λάθος η λεγόμενη «λίστα Πέτσα», απάντησε πως «η καμπάνια αυτή ήρθε έγκαιρα, ήταν σωτήρια και νόμιμη προκειμένου να ενημερώσουμε τον κόσμο και να σώσουμε ανθρώπινες ζωές στην αρχή της πανδημίας που κανείς δεν ήξερε τι έπρεπε να κάνει για να αντιμετωπίσει αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση».

Πηγή: madata.gr