Για απαράδεκτο πλαίσιο δηλώσεων που δεν αντιστοιχεί στην εικόνα που αξίζει στους Έλληνες μίλησε στον ΣΚΑΙ 100.3 και στον Άρη Πορτοσάλτε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας αναφορικά με τα όσα είπε ο δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, για τις φονικές πυρκαγιές στην Ηλεία.

Ανέφερε ότι είναι άλλο να λες ότι σπεύδεις να βοηθήσεις και άλλο να λες ότι εξαγοράζεις, κάτι το οποίο δεν έχει σχέση με την ιστορική αλήθεια. 

Πρόσθεσε ότι ο κ. Δούκας για να αναδείξει τον ρόλο του, υπέρεβαλε,  για να πει ότι προχωρήσαν με γρήγορες διαδικασίες οι αποζημιώσεις. 

Δήλωσε ότι η αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν ακαριαία, προσθέτοντας παράλληλα οτι οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν μας έχουν συνηθίσει σε αντίστοιχες ενέργειες. 

Ερωτηθείς σχετικά ανέφερε ότι έχει ξεκαθαριστεί και από το υπουργείο Εσωτερικών και από τον πρωθυπουργό,  ότι δεν υπάρχει καμία σκέψη για αλλαγή του εκλογικού νόμου.

Εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της οικονομίας το 2022 με ισχυρούς ρυθμούς, με επενδύσεις που σημειώνουν ρεκόρ σε διάφορα πεδία και ρεκόρ αφίξεων στον τουρισμό. 

Πηγή: madata.gr