Η Ελένη Πετρουλάκη είναι γνωστή για την αγάπη της για την γυμναστική και αυτό δεν το ξεχνά όπου και να πάει, είτε είναι στην Αθήνα, είτε διακοπές.

Έτσι, οι διακοπές της με τις κόρες της δεν είναι σαν αυτές των υπόλοιπων μαμάδων. Όπως μπορούμε να δούμε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ακόμα και στην παραλία επιλέγει να κάνει γυμναστική και μάλιστα όχι μόνη, αλλά με παρέα τις κόρες της που, όπως φαίνεται, έχουν κληρονομήσει αυτή της την αγάπη.

Η γυμνάστρια ανεβάζει πολλές φορές φωτογραφίες με τις κόρες της στα social media, στις οποίες διαπιστώνουμε ολοένα και περισσότερο την εξωτερική τους ομοιότητα. Αυτή τη φορά, όμως, με τις φωτογραφίες που ανέβασε από τις διακοπές τους στην Τήνο, καταλάβαμε ότι τα κορίτσια της τής μοιάζουν και σε ένα άλλο κομμάτι, στην ενασχόληση με την γυμναστική. Κάνοντας τα ακροβατικά να μοιάζουν πανεύκολα εκεί που σκάει το κύμα, πόζαραν μπροστά στον φωτογραφικό φακό, χαρούμενες και αγαπημένες.

Σε μια άλλη φωτογραφία της από την Κρήτη, από όπου και κατάγεται, η γυμνάστρια πόζαρε αυτή τη φορά και με τις τέσσερις κόρες της, καλυμμένες με φυσική άργιλο, αποκαλύπτοντας στην περιγραφή της φωτογραφίας τις ευεργετικές ιδιότητες της αργίλου.

Είναι βέβαιο πως το πάθος της για έναν υγιεινό τρόπο ζωής και για την φροντίδα του εαυτού έχει περάσει και στις μικρές, με μια φροντίδα που μόνο οι μαμάδες μπορούν να παρέχουν.

PA.png

Πηγή: thestival.gr