Στην κάμερα του “Έλα χαμογέλα” και τη δημοσιογράφο Ελένη Βουλγαράκη μίλησε ο Πέτρος Ιακωβίδης και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρωτόγνωρη περίοδο της καραντίνας, τη νέα δισκογραφική συνεργασία με την Νατάσσα Θεοδωρίδου αλλά και στον χωρισμό που φήμες θέλουν να ήρθε σε μια σχέση που ουδέποτε γνωστοποίησε!

“Aδυνάτισα και ξεκουράστηκα πολύ, το οποίο έχει να συμβεί από τα 13 μου που ξεκίνησα να τραγουδάω. Δεν έχω καθίσει περισσότερο από μια εβδομάδα. Δεν έχω πάει ποτέ διακοπές πάνω από 5 μέρες, πάντα δούλευα” είπε ο τραγουδιστής και συνέχισε:” Καλύτερα που το βιντεο κλιπ για το νέο μου τραγούδι, Σ’ αγαπάω σου φώναξα, κυκλοφόρησε μέσα στην καραντίνα. Μου άρεσε πολύ και το τράβηξα εγώ! Είναι ένα χαρούμενο τραγούδι, που κυκλοφόρησε από την εταιρεία μου MINOS EMI, οπότε έφερε μια αισιοδοξία και θετική ενέργεια” ανέφερε, σε άλλο σημείο, ο Πέτρος Ιακωβίδης συμπληρώνοντας πως “για πολλά πράγματα φωνάζω σ’ αγαπάω! Και στην αδελφή μου, σ’ αγαπάω της λέω! Τελευταία φορά, όμως, που φώναξα σ’ αγαπάω ήταν τη μέρα που γράψαμε στο στούντιο την εκπομπή με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και είπα το τραγούδι μου”.

“Δεν μου αρέσει να απασχολώ με την προσωπική μου ζωή” απάντησε ο τραγουδιστής όταν η δημοσιογράφος παρατήρησε την “τρίπλα” του καλεσμένου της. “Δεν θέλω να βγαίνει προς τα έξω. Είμαι καλά, όλα πάνε καλά δόξα τω Θεώ και μέχρι εκεί. Δεν θα αποφύγω να κυκλοφορήσω με μια σχέση μου αλλά, άμα θέλεις, δεν σε τσακώνει κανένας δημοσιογράφος. Ποτέ δεν κρύφτηκα για κάτι. Όταν θέλεις να μείνουν κάποια πράγματα στο σπίτι, προσπαθείς να τα προστατεύσεις”.

Όταν, δε, η Ελένη Βουλγαράκη αναφέρθηκε σε δημοσίευμα που θέλει τον ταλαντούχο τραγουδιστή να χώρισε πρόσφατα, εκείνος με χαμόγελο απάντησε πως “αφού σου είπα ότι είμαι καλά. Αφού δεν έχω πει ότι είχα σχέση, πως γίνεται να χώρισα; Όχι, τώρα είμαι πολύ καλά”.

Πηγή: thestival.gr