Η Μεξικανή αθλήτρια του ζίου ζίτσου Στεφανία Γκόμεζ πέθανε σε ηλικία 29 ετών, έπειτα από επιπλοκές του κορονοϊού.
Η νεαρή αθλήτρια νοσηλεύτηκε για λίγες μέρες στο νοσοκομείο πριν χάσει τη ζωή της λόγω της πανδημίας. Η Στεφ κόλλησε κορονοϊό και έπειτα από αρκετές ημέρες γεμάτες επιπλοκές που προκλήθηκαν από την ασθένεια δεν άντεξε.

Στο Μεξικάνικο “Survivor”
Τα τελευταία χρόνια, έγινε γνωστή για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι σόου του Μεξικό “Exatlón” που είναι σαν το αντίστοιχο ελληνικό “Survivor”, καθώς ήταν μέλος της μπλε ομάδας για δύο σεζόν . Δυστυχώς, στην τελευταία της συμμετοχή αποχώρησε λόγω σπασμένης κνήμης.
 
Η Στεφανία Γκόμεζ διαγνώστηκε στις 27 Μαΐου με κορονοϊό και ο ιός τής επιτέθηκε με ταχύτητα προκαλώντας σοβαρή φλεγμονή στους πνεύμονές της, μειώνοντας την ικανότητά της να αναπνέει.

 
Η απουσία χρόνου, εξοπλισμού και συνθηκών, κατέστησε απαραίτητη την επείγουσα νοσηλεία της, και παρά τη δωρεά αιμοπεταλίων, τα συμπτώματα της COVID-19 δεν σταμάτησαν και η αθλήτρια έχασε τη ζωή της σε ηλικία 29 ετών.
 
Η Steph Gómez ξεχώρισε ως μία από τις καλύτερες αθλήτριες του jiu jitsu στο Μεξικό και σε όλο τον κόσμο. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2018 πήρε το χάλκινο μετάλλιο.
 
«Κρατήστε την καλύτερη ανάμνησή σας»
Στον επίσημο λογαριασμό της στο instagram έχει ποσταριστεί και ένα μήνυμα μετά τον θάνατό της, γράφοντας:
 
«Κρατήστε στο μυαλό σας την καλύτερη μνήμη που έχετε για τη Steph, κλείστε τα μάτια σας και με πολλή αγάπη στείλτε πολύ φως και γαλήνη σε αυτήν και την οικογένειά της. Σας ευχαριστώ που την υποστηρίξατε στο ταξίδι της σε αυτήν τη ζωή. Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η Στεφ απολάμβανε τη ζωή, ήταν πολεμίστρια και ενέπνευσε πολλούς. Από όπου βρίσκεται, θα συνεχίσει να φωτίζει πολλά μονοπάτια με το φως της».

sputniknews

Πηγή: madata.gr