Σήμερα ο κ. Τσίπρας ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό του σε ψέματα και συνωμοσιολογία. Ήταν σαν να ακούει κανείς τον άλλοτε συγκυβερνήτη του στην πρώτη φορά Αριστερά. Την ώρα της μεγάλης μάχης που δίνουν οι πολίτες και χιλιάδες υγειονομικοί μαζί με την πολιτεία, ο ίδιος και τα στελέχη του συνεχίζουν να πετροβολούν τη χώρα σχολίασε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη για την τοποθέτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή.

Επίσης η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε: «Σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού και χυδαιότητας , ο κ. Τσίπρας, είχε μάλιστα το θράσος να μιλήσει για τράπεζες. Όταν η «περήφανη» διαπραγμάτευσή του έφερε τα capital controls, βύθισε στο σκοτάδι όλους τους Έλληνες και είχε ως αποτέλεσμα να χάσει το ελληνικό δημόσιο περιουσία 25 δισ. – μόνο από τον σχεδόν μηδενισμό της αξίας των μετοχών των τραπεζών».

«Και όλ΄αυτά προκειμένου να καλύψει τη στροφή του και την υπερψήφιση επί της αρχής του νόμου για το Ελληνικό, όταν η κυβέρνησή του έκανε ό,τι μπορούσε για να σαμποτάρει την επένδυση», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας η κ. Πελώνη χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα μεταπράτη φόβου και τελάλη της καταστροφής, που, όπως είπε, επιδιώκει να μετατρέψει τις αυταπάτες του σε αντιπολιτευτικά πυροτεχνήματα. «Ζει στον δικό του κόσμο. Επιμένει στην καταστροφολογία. Θέλει κανονικοποίηση της μιζέριας. Γιατί μόνο μέσ΄απ΄αυτή μπορεί να επιβιώσει πολιτικά» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «η στάση του είναι προσβλητική για την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που θέλουν να βγούμε απ΄το τούνελ και να φύγουμε μπροστά».

Πηγή: madata.gr