Παρέμβαση στο σπίτι του Άδωνη Γεωργιάδη πραγματοποίησε το βράδυ της Πέμπτης, ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, ο Ρουβίκωνας.

«Η φτώχεια δεν αντιμετωπίζεται με επικοινωνιακά κόλπα» αναγράφεται στα τρικάκια που πέταξε στην είσοδο του σπιτιού του υπουργού ο Ρουβίκωνας, ο οποίος συνόδευσε τα τρικάκια και με πακέτα μακαρόνια, σε μια ευθεία αναφορά στο «καλάθι της νοικοκυράς», ένα από τα όπλα που ενεργοποίησε η κυβέρνηση κατά της ακρίβειας.

Άμεση ήταν η αντίδραση της κυβέρνησης με τον εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου να μιλά για άνανδρη επίθεση από τους τραμπούκους του Ρουβίκωνα και να ζητά την καταδίκη της από όλες τις πολιτικές δυνάμεις.

«Πριν από λίγο στο σπίτι του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, την ώρα που μέσα στο σπίτι βρίσκονταν τα παιδιά του, επιτέθηκαν οι τραμπούκοι του Ρουβίκωνα. Καταδικάζουμε αυτή την άνανδρη επίθεση από τους τραμπούκους της οργάνωσης αυτής και το ίδιο περιμένουμε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Καθαρά και απόλυτα» αναφέρεται στη δήλωση Οικονόμου.

Στη σύμπτωση ότι κάθε φορά που μιλάει άσχημα για τον Αλέξη Τσίπρα ο Ρουβίκωνας «επιτίθεται στο σπίτι του» εστίασε στο πρώτο σχόλιο του ο ίδιος ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας ωστόσο «μπα σύμπτωση θα είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα καταδικάζει την επίθεση στο σπίτι μου είμαι βέβαιος… παιδιά δεν σας φοβόμαστε να ξέρετε»

Πηγή: madata.gr