Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ Μίροσλαβ Στοχ, ανακοίνωσε πως αυτός είναι το κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά.

Το πρωί της Κυριακής έγινε γνωστό ότι το ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα του ΠΑΟΚ βρέθηκε θετικό στον Covid-19, ενώ όλα τα υπόλοιπα τεστ στα μέλη της ομάδας και στο τεχνικό τιμ βγήκαν αρνητικά.

Όπως έγινε γνωστό από τον ίδιο, ο Μίροσλαβ Στοχ είναι θετικός στον κορωνοϊό. Ο 30χρονος Σλοβάκος μεσοεπιθετικός το ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Instagram, καθησυχάζοντας τους πάντες ότι είναι καλά στην υγεία του, παραμένοντας σπίτι και ακολουθώντας τις εντολές των γιατρών.

«Όπως ίσως μερικοί γνωρίζετε από τα ΜΜΕ, στην ομάδα μας βρέθηκε ένα θετικό τεστ στον Covid 19. Δυστυχώς ο “τυχερός” είμαι εγώ. Μην ανησυχείτε, αισθάνομαι καλά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα και είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω στο γήπεδο σύντομα Πέμπτη ή Παρασκευή. Δόξα τω Θεώ η οικογένειά μου, οι συμπαίκτες μου και το επιτελείο είναι αρνητικοί στον κορωνοϊό. Ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών και μένω σπίτι για την ασφάλεια τη δική μου και των άλλων», έγραψε ο Στοχ.

Πηγή: thestival.gr