Το πρόγραμμα των συνεντεύξεων Τύπου για το προσεχές ματς της Τρίτης κόντρα στην Μπεσίκτας παρουσίασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Την Δευτέρα στις 14:00 οι δηλώσεις των Αμπέλ Φερέιρα και Δημήτρη Πέλκα, ενώ το απόγευμα στις 18:30 θα πραγματοποιηθούν αυτές της τουρκικής ομάδας.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το πρώτο ευρωπαϊκό ματς στην εποχή του Covid 19 ακολουθεί τους κανόνες που συνοδεύουν τη ζωή μας τους τελευταίους μήνες. Έτσι και οι δραστηριότητες γύρω από το ΠΑΟΚ – Μπεσίκτας (25.08, 21:00) διαμορφώνονται ανάλογα με τα πρωτόκολλα δημόσιας υγείας.

Την παραμονή του αγώνα, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή τα πρώτα 15’ λεπτά για τους εκπροσώπους του Τύπου. Για την είσοδο στις εγκαταστάσεις θα γίνεται θερμομέτρηση και θα συμπληρώνεται η σχετική φόρμα, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Στις 14:00, στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Αμπέλ Φερέιρα και του Δημήτρη Πέλκα . Θα επιτραπεί η είσοδος μόνο σε συγκεκριμένο αριθμό διαπιστευμένων εκπροσώπων του Τύπου προκειμένου να τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο. Για τον ίδιο λόγο, η συνέντευξη Τύπου θα καλυφθεί τηλεοπτικά ΜΟΝΟ από το κανάλι μας στο YouTube. Για την είσοδο στο γήπεδο της Τούμπας θα γίνεται θερμομέτρηση και θα συμπληρώνεται η σχετική φόρμα, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Η αντίστοιχη συνέντευξη Τύπου της Μπεσίκτας, με τα ίδια υγειονομικά μέτρα, θα πραγματοποιηθεί στις 18:30, ενώ στις 19:00 θ’ ακολουθήσει η προπόνησή της στο γήπεδο της Τούμπας. Τα πρώτα 15’ θα είναι ανοικτά για τον Τύπου χωρίς κανείς να έχει πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο. Για την είσοδο στο γήπεδο της Τούμπας θα γίνεται θερμομέτρηση και θα συμπληρώνεται η σχετική φόρμα, ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Πηγή: thestival.gr