Ποιους παίκτες ξεχώρισε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατά τη διάρκεια των επαφών του με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, με συνέπεια να θεωρούνται ασφαλείς ενόψει της επικείμενης… σκούπας στο πράσινο ρόστερ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει ζητήσει να δουλέψει στη διάρκεια της επόμενης αγωνιστικής περιόδου στον Παναθηναϊκό με μάξιμουμ ρόστερ 26 ποδοσφαιριστών και από τη στιγμή που οι πράσινοι έχουν στις τάξεις τους 36 επαγγελματικά συμβόλαια είναι προφανές ότι ο Σέρβος προπονητής ετοιμάζεται να πάρει «σκούπα». 

Ειδικότερα εάν συνυπολογίσει κανείς τις μίνιμουμ έξι μεταγραφές (σε όλες τις γραμμές με προτεραιότητα τη θέση του εξτρέμ), τότε αντιλαμβάνεται ο οιοσδήποτε το εύρος του προσεχούς ξεσκαρταρίσματος, με πωλήσεις, δανεισμούς και «σπασίματα» συμβολαίων με τις ανάλογες αποζημιώσεις.

Στην παρούσα φάση ουδείς μπορεί να είναι κατηγορηματικός για τον ακριβή σχεδιασμό που έχει στο μυαλό του ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, πλην όμως οι πρώτες πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι ο Γιοβάνοβιτς, στις συζητήσεις του με τη διοίκηση, έχει ήδη εκφραστεί κολακευτικά για τουλάχιστον οκτώ ποδοσφαιριστές από το ήδη υπάρχον έμψυχο υλικό της ομάδας. 

Συγκεκριμένα, από την αμυντική γραμμή ο έμπειρος Σέρβος προπονητής αναφέρθηκε με καλά λόγια για τους Φραν Βέλεθ, Μπαρτ Σένκεφελντ και Χουάνκαρ, ενώ από τη μεσαία γραμμή ειδική αναφορά έγινε στους Ζοσέ Μαουρίσιο και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο. 

Από τη μεσοεπιθετική γραμμή έχει ξεχωρίσει τα χαρακτηριστικά των Λούκας Βιγιαφάνιες και Τάσου Χατζηγιοβάνη, ενώ ειδική αναφορά πραγματοποίησε για τον Φώτη Ιωαννίδη, εξυμνώντας την προοπτική του. 
 

Πηγή: madata.gr