Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε ότι πράγματι η διαδικασία απόκτησης του Ματέο Γκαρσία θα γίνει με τη συνεργασία του Ολυμπιακού λόγω ban, αλλά πρόκειται για αγορά και όχι για… δανεισμό.

Την αντίδραση της ΠΑΕ Άρης προκάλεσε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Sportime, σύμφωνα με το οποίο ο Ολυμπιακός απέκτησε τα δικαιώματα του Ματέο Γκαρσία από τον Ερυθρό Αστέρα και ο Αργεντινός πηγαίνει δανεικός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τη νέα σεζόν.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ επιβεβαιώνει μεν το deal για τον Αργεντινό εξτρέμ και μάλιστα ότι αυτό γίνεται με τη συνδρομή του Ολυμπιακού, ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται για δανεισμό.

Συγκεκριμένα, από πλευράς της ΠΑΕ Άρης τονίζουν ότι η ομάδα που αγοράζει τα δικαιώματα του παίκτη από τους Σέρβους είναι ο Άρης έναντι συγκεκριμένου τιμήματος. Παρά ταύτα η διαδικασία θα γίνει μέσω του Ολυμπιακού λόγω του γεγονότος ότι το ban που έχει οι Θεσσαλονικείς δεν τους επιτρέπει να εγγράψουν οι ίδιοι ποδοσφαιριστές κι όλα αυτά με σκοπό ο παίκτης να μην χαθεί και καταλήξει σε κάποια άλλη ομάδα.

«Όχι υποδείξεις από αυτούς που συμμαχούν ανάλογα με το πώς φυσάει ο άνεμος…»

Για το θέμα της επικείμενης μεταγραφής του Ματέο Γκαρσία στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης τοποθετήθηκαν εκ νέου οι άνθρωποι του Άρη.

Μεταξύ άλλων τόνισαν πως κανείς δεν μπορεί να κάνει υποδείξεις για τα θέματα της ομάδας, υπογραμμίζοντας ότι: «Πολύ περισσότερο αυτοί που κάνουν συμμαχίες ανάλογα με το πώς φυσάει ο άνεμος».

Χαρακτηριστικά ανέφεραν πως: «Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει υποδείξεις για το πως θα χειριζόμαστε τα δικά μας θέματα. Πολύ περισσότερο αυτοί που κάνουν συμμαχίες ανάλογα με το πώς φυσάει ο άνεμος. Ούτε αυτοί που ανάγκασαν τον Άρη να αντιμετωπίζει το ban χωρίς να έχουμε εμείς την ευθύνη. Όλα θα βγουν στη φόρα τις επόμενες μέρες. Λίγη υπομονή».

Πηγή: thestival.gr