Μπορεί η κυβέρνηση να αποφάσισε την επιβολή επιπλέον μέτρων στην προσπάθεια περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, ωστόσο, οι επιχειρηματίες βρίσκουν τρόπους να συνεχίζουν τη δραστηριότητά τους ακόμη και μετά την απαγόρευση.

Το πλήγμα για τους επιχειρηματίες είναι σαφώς μεγάλο, γι’ αυτό πολλοί επεξεργάζονται εναλλακτικές λύσεις για να μπορέσουν να λειτουργήσουν νόμιμα τις επιχειρήσεις τους.

Ένα από τα νυχτερινά κέντρα που προχώρησε σε αλλαγή  προγράμματος λόγω των μέτρων είναι το “Όραμα” στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής καλλιτέχνης, Νίκος Βέρτης.

Το κέντρο θα λειτουργεί πλέον από τις 8 το βράδυ και μέχρι τα μεσάνυχτα, ώστε και να ικανοποιήσει το κοινό του αλλά και να τηρήσει τα μέτρα που έχον επιβληθεί.\

Σήμερα πρώτη ημέρα λειτουργίας σχηματίστηκαν ουρές από ανθρώπους όλων των ηλικιών που θέλησαν να ακούσουν από κοντά τον αγαπημένο της καλλιτέχνη.

Το κέντρο φαίνεται πως τηρεί όλα τα μέτρα κάνοντας θερμομέτρηση σε όσους εισέρχονται ενώ και μέσα σε αυτό οι αποστάσεις είναι αυτές που προβλέπονται.

Δείτε τις εικόνες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star:

Πηγή: thestival.gr