Όταν ο Μητσοτάκης μπέρδεψε το Ληξούρι με το Αργοστόλι – Το video του πρωθυπουργού στο TikTok
 
 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου, ανέβασε ένα backstage βίντεο στο TikTok, με τα ευτράπελα από τις περιοδείες του ανά τη χώρα.

Ο πρωθυπουργός μοιράστηκε με τους followers του το βίντεο με όσα έγιναν κατά την επίσκεψή του στην Κεφαλλονιά. Αναφερόμενος στο λάθος που και ο ίδιος έκανε, όταν μπέρδεψε το Αργοστόλι με το Ληξούρι, θυμήθηκε τον Γεώργιο Παπανδρέου που μπέρδεψε τον Βόλο και τη Λάρισα.  

 «Το θέμα είναι να μην κάνεις λάθος την πόλη που είναι να πας, έχει συμβεί σε άλλους ηγέτες. “Πόσο χαίρομαι που είμαι στην Καβάλα” και να είσαι στην Ξάνθη. Ελπίζω να μην το κάνουμε» είπε ο πρωθυπουργός αρχικά και πρόσθεσε για τον Γεώργιο Παπανδρέου: «Είχε πει “λαέ τη Λάρισας” και ήταν στον Βόλο ή το ανάποδο και μετά το διόρθωσε λέγοντας “λαέ της Λάρισας πού είσαι να δεις τη λαοθάλασσα στο Βόλο”», λέει ο Μητσοτάκης στο βίντεο. «Καθώς μιλούσα στο Ληξούρι, εν τη ρύμη του λόγου μου είπα ότι ήμουνα στο Αργοστόλι, μεγάλο λάθος. Το κατάλαβα και το διόρθωσα αμέσως», σημειώνει ενώ, στη συνέχεια, φαίνεται να συνομιλεί στο καράβι με νεαρή κοπέλα την οποία και ρωτά αν πονούν τα piercing στη μύτη της και συζητά, με μία άλλη επιβάτη, για τον ωροσκόπο του.

Πηγή: madata.gr