Η Super League Interwetten θα ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου, καθώς έχει βρεθεί λύση με τις άστεγες ομάδες και την Πέμπτη (02/09) θα ψηφιστεί η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος.

Η νέα Super League Interwetten θα ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου, καθώς έχει βρεθεί λύση στο πρόβλημα των πέντε “άστεγων” ομάδων, οι οποίες θα υπογράψουν στην Cosmote (ο Αστέρας Τρίπολης θα υπογράψει με τη NOVA) με τη συμφωνία των ΠΑΕ με το συνδρομητικό να αναμένεται να ανακοινωθεί ίσως και σήμερα (31/8).

Μετά από τη λύση του συγκεκριμένου εμποδίου, οι ομάδες αναμένεται να υπερψηφίσουν την προκήρυξη στη Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί στις 2 Σεπτεμβρίου, καθώς πρέπει να ολοκληρωθούν πρώτα ορισμένες διαδικασίες.

Υπενθυμίζεται ότι η λίγκα είχε προγραμματισμένη Γ.Σ. σήμερα (31/08), ωστόσο αυτή αναβλήθηκε. Πάντως, όλα βαίνουν καλώς και επιτέλους θα έχουμε σέντρα στο νέο πρωτάθλημα μετά τους αγώνες των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Επιτέλους λευκός καπνός από τον συνεταιρισμό…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League Interwetten: “Ομόφωνα η Γ.Σ. αποφάσισε όπως πραγματοποιηθεί α’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 2/9/2021 και ώρα 12:00 το μεσημέρι για όλα τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης.

Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε, όπως πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης, την Πέμπτη 2/9/2021 και ώρα 12:30″.

Πηγή: madata.gr