Η Φώφη Γεννηματά μετά από σχεδόν 15 χρόνια δίνει τώρα για δεύτερη φορά μάχη με τον καρκίνο.

Ώρες αγωνίας περνά το Κίνημα Αλλαγής για την πορεία της υγείας της Φώφης Γεννηματά.
Η ίδια από την πρώτη στιγμή μέσα από τον Ευαγγελισμό διαβεβαίωνε τους στενούς της συνεργάτες ότι παραμένει αισιόδοξη.

Η Φώφη Γεννηματά υπο τις οδηγίες και των γιατρών που την παρακολουθούν ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να δώσει ταυτόχρονα και τη μάχη στην κούρσα διαδοχής για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Μετά τον Νίκο Ανδρουλάκη αναστολή κάθε προεκλογικής δραστηριότητάς τους ανακοίνωσαν και οι άλλοι υποψήφιοι για πρόεδροι του κόμματος.

ΚΙΝΑΛ – Δεν αλλάζει το χρονοδιάγραμμα για την εκλογή προέδρου
Η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών δεν αλλάζει με τον πρώτο γύρο να διεξάγεται στις 5 Δεκεμβρίου με την κ. Γεννηματά στην χθεσινή της ανακοίνωση να ξεκαθαρίζει ότι ως πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα εγγυηθεί την ενότητα του κόμματος και την εκλογική διαδικασία.

Υπόγειες διεργασίες, συναντήσεις βουλευτών και πρώην υπουργών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. συντελούνται τις τελευταίες ώρες προκειμένου να αποφασιστεί αν θα υπάρξει από την πλευρά των λεγομένων «προεδρικών» υποψηφιότητα για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ μετά την ανακοίνωση της Φώφης Γεννηματά ότι αποχωρεί από την διεκδίκηση της προεδρίας λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. 

Πολύ κουβέντα γίνεται για επιστροφή του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος πιέζεται από φίλους να θέσει υποψηφιότητα.

Ο ίδιος -μόλις χθες επέστρεψε στην Αθήνα- και όσοι συνομίλησαν μαζί του έμειναν με την εντύπωση ότι ούτε θέλει να κλείσει, ούτε όμως ανοίγει το θέμα, τουλάχιστον προς το παρόν.

 Σε κάθε περίπτωση το σκηνικό θα ξεκαθαριστεί σήμερα ή αύριο.

Πηγή: madata.gr