Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, με την παρουσία των Ελλήνων αθλητών να μεγαλώνει στο Ολυμπιακό χωριό. Εκεί έφτασε και η εθνική ομάδα πόλο ανδρών με τον προπονητή της, Θοδωρή Βλάχο, να μιλάει αποκλειστικά στο MEGA.
Πληθαίνουν πλέον οι Ελληνες στο Ολυμπιακό Χωριό και στα μπαλκόνια των κτιρίων κυματίζει η γαλανόλευκη.

Στο Τόκιο για να κυνηγήσει τα όνειρα της, έφτασε και η ανανεωμένη εθνική ομάδα πόλο των ανδρών.

«Αν δεν κυνηγήσεις τα όνειρά σου δε θα τα πετύχεις ποτέ, οπότε εμείς οφείλουμε να τα κυνηγήσουμε με τον καλύτερο τρόπο.  Τον καλύτερό μας εαυτό να δώσουμε και καταφέρουμε πρώτα από όλα να πάρουμε αυτό που μας αξίζει», είπε ο Θοδωρής Βλάχος, προπονητής της Εθνικής Ομάδας Πόλο.

Τα καμάρια του Θοδωρή Βλάχου πήραν το εισιτήριο για το Τόκιο, σε μία σεζόν αβεβαιότητας και φόβου εξαιτίας του κορωνοϊού.

«Ήταν πολύ πιο δύσκολη περίοδος τότε. Μείναμε όλοι υγιείς. Κάναμε προπονήσεις μόνοι μας χωρίς να έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις, ενώ όλες οι άλλες οι χώρες είχανε πρωταθλήματα. Και τελικά καταφέραμε να πάρουμε την πολυπόθητη και μεγάλη αυτή πρόκριση».

Τρεις ημέρες πριν από την επίσημη έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ έστειλε μήνυμα ειρήνης και αλληλεγγύης, ενώ μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διεθνούς Ολυμπιακής επιτροπής κράτησαν ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη όσων έχασαν τη ζωή τους στη μάχη με τον κορωνοϊό.

Πηγή: madata.gr