Τις πρόσφατες δηλώσεις Πολάκη, αλλά και τις δηλώσεις της Τασίας Χριστοδουλοπούλου για θέματα Δικαιοσύνης και θεσμών, που δημιούργησαν μεγάλη ταραχή, ο Αλέξης Τσίπρας τις σχολίασε και στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ λέγοντας ότι διαφωνεί κάθετα με αυτές:

Σε ένα κόμμα ανοιχτό ακούγονται όλες οι απόψεις. Υπάρχει μια άποψη σε αρκετούς συντρόφους ότι, για να αντιμετωπίσει ένα διεφθαρμένο κομματικό κράτος, πρέπει να στήσεις αντίστοιχους μηχανισμούς. Διαφωνώ κάθετα με αυτές τι απόψεις. Αυτό είναι το γήπεδο της Δεξιάς. Δεν θα γίνουμε ποτέ. Οι αριστεροί μπορεί ν’ αλλάξουν τον τόπο αν πάνε σε αντίθετη κατεύθυνση

Ωστόσο άφησε και ένα… παράθυρο για να μπορούν να τα λένε προσθέτοντας ότι «ο Παύλος Πολάκης και όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν τη διαδρομή τους. Δεν συμφωνώ πάντα με αυτά που λένε, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τις συλλογικές διαδικασίες του. Όλα τα λουλούδια ανθίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως έλεγε ο Μάο. Κι αυτό είναι το κόστος της δημοκρατίας. Η Ν.Δ. είναι χειροκροτητές. Εμείς μιλάμε ανοιχτά. Ακούγονται όλες οι απόψεις».

Πηγή: madata.gr