Ο κ. Τσίπρας ασχολείται μονίμως με τον εαυτό του και το παρελθόν, στο οποίο έχει επιλέξει να ζει πολιτικά. Δεν έχει τίποτα να πει για το παρόν, πέρα από αφελείς διαπιστώσεις, και δεν έχει τίποτα να προσφέρει στο μέλλον της Ελλάδας και του λαού μας, τονίζει σε σχόλιό του για την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην ΚΕ του κόμματος του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

 Επίσης, σημειώνει: «Όσον αφορά στο ερώτημά του τι έχει κάνει η κυβέρνηση, η απάντηση είναι ότι έχει, μεταξύ πολλών άλλων, στηρίξει την κοινωνία με ένα από τα τρία μεγαλύτερα προγράμματα στην Ευρώπη, έχει θωρακίσει τα σύνορα και την ασφάλεια της Ελλάδας από ποικίλες απειλές, έχει επιτύχει τεράστια πρόοδο στην ανάπτυξη, έχει μειώσει την ανεργία και αναμορφώνει το κράτος».

«Το μέχρι σήμερα έργο μας», υπογραμμίζει, «δεν μας κάνει να επαναπαυόμαστε και να επαιρόμαστε, αλλά μας δίνει δύναμη να προσπαθήσουμε περισσότερο, για να φέρουμε κι άλλα επωφελή αποτελέσματα για τους πολίτες απέναντι στις εισαγόμενες κρίσεις». Και καταλήγει ο κ.Οικονόμου: «’Οσον αφορά στα προγνωστικά του κ. Τσίπρα για τις εκλογές τα σχόλια περιττεύουν, άλλωστε όλοι θυμούνται τη δήλωσή του το 2019: “ούτε μια στο εκατομμύριο να χάσω από τον Μητσοτάκη”».

Πηγή: madata.gr