Την υποψηφιότητα του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε και ο Παύλος Χρηστίδης.
Ο κ. Χρηστίδης παραιτείται από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου, ενώ κατά πληροφορίες έχει ήδη ενημερώσει για την απόφασή του τη Φώφη Γεννηματά.

Ο Παύλος Χρηστίδης είναι ο έκτος υποψήφιος μετά τους Νίκο Ανδρουλάκη, Ανδρέα Λοβέρδο, Χάρη Καστανίδη, Βασίλη Κεγκέρογλου και Παύλο Γερουλάνο.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει το αρμόδιο όργανο του Κινήματος Αλλαγής και κατ’ επέκταση οι συνυποψήφιοί τους να δεχθούν η διαδικασία κατάθεσης των σχετικών υπογραφών (είτε από μέλη της ΚΕ είτε από τη βάση των Μελών) να πάρει παράταση.

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου και ο Παύλος Γερουλάνος ανακοίνωσαν χθες την υποψηφιότητα τους, ζητώντας παράταση πέραν της Παρασκευής 15 Οκτωβρίου, για τη συλλογή των 5.000 απαιτούμενων υπογραφών, που θα στηρίζουν την υποψηφιότητά τους.

Ο κ. Γερουλάνος, μάλιστα, ζητά και την επιμήκυνση της προεκλογικής διαδικασίας, «για να δοθεί η δυνατότητα πολιτικού διαλόγου με την κοινωνία, ώστε να προκύψουν απαντήσεις τέτοιες, που θα μας καταστήσουν.

Σημειώνεται ότι πιέσεις για να κατέλθει υποψήφιος δέχεται και ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου.

Πηγή: madata.gr