Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επικοινώνησε με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και του ευχήθηκε περαστικά.

 Σημειώνεται ότι σήμερα ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

“Ευχαριστώ για τo τηλεφώνημά σας και τις ευχές σας για ταχεία ανάρρωση!” έγραψε ο Πρωθυπουργός στο Twitter.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, “ο πρωθυπουργός είναι περίπου ασυμπτωματικός εμβολιασμένος τρεις φορές. Ακολουθεί τις προβλεπόμενες διαδικασίες και περιμένει να τελειώσει η καραντίνα του. Του ευχήθηκαν Ελληνες και ξένοι ηγέτες, τον πήρε τηλέφωνο και ο Τούρκος πρόεδρος και του ευχήθηκε περαστικά”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

 Για το τηλεφώνημα των δύο ηγετών εξέδωσε ανακοίνωση και η τουρκική προεδρία. “Ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Κατά τη συνομιλία τους, ο πρόεδρος Ερντογάν ευχήθηκε περαστικά στον Έλληνα Πρωθυπουργό Μητσοτάκη, του οποίου το τεστ βγήκε θετικό στον κορονοϊό”, αναφέρει.

Το ευχαριστήριο tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη γνωστοποίησε και η Διεύθυνση Επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες (13.03.2022), ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε αυθημερόν την Κωνσταντινούπολη και είχε δίωρη συνάντηση με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην προεδρική κατοικία. Πριν από περίπου ένα μήνα, ο πρόεδρος της Τουρκίας είχε νοσήσει με κορονοϊό, μαζί με τη σύζυγό του, Εμινέ, και ενώ ήταν και οι δύο τριπλά εμβολιασμένοι.

Πηγή: madata.gr