Με πέντε επιπλέον δρομολόγια ενισχύεται από το προσεχές Σάββατο η λεωφορειακή γραμμή Νο 55 “Σταυρούπολη-Ωραιόκαστρο” του ΟΑΣΘ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Μετά από συντονισμένη προσπάθεια και συνεργασία με τον Δ. Δέλτα, την ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ΑΕ, τον ΟΑΣΘ και την Ανοιχτή Δομή Προσωρινής Υποδοχής Διαβατών, προκειμένου να βελτιωθεί και να αναβαθμισθεί περαιτέρω η εξυπηρέτηση πολλών κατοίκων, εργαζομένων κι επισκεπτών της δυτικής περιοχής Θεσσαλονίκης, των βιοτεχνικών πάρκων Διαβατών και του πληθυσμού της Δομής, ο ΟΣΕΘ με σημερινή του απόφαση ενισχύει την λεωφορειακή γραμμή Νο 55 «Σταυρούπολη-Ωραιόκαστρο» με πέντε (5) επιπλέον δρομολόγια καθημερινά (και τα Σαββατοκύριακα).

Σε μία κρίσιμη περίοδο για τις αστικές συγκοινωνίες της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, η ενίσχυση της γραμμής αναμένεται να επιφέρει θετικά αποτελέσματα στην εξυπηρέτηση, βγάζοντας από την απομόνωση ομάδες ατόμων όπως είναι οι ηλικιωμένοι, τα παιδιά, ο πληθυσμός της Δομής, οι οποίοι τις περισσότερες φορές δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο για τις μετακινήσεις τους, παρέχοντάς τους πρόσβαση σε πλήθος χρήσεων γης και ευκαιρίες για τη μετάβασή τους σε χώρους υγείας, ψυχαγωγίας κτλ.

Το νέο αυτό πρόγραμμα ξεκινά το προσεχές Σάββατο (11 Ιουλίου 2020).

Πηγή: thestival.gr