Ο Βαγγέλης Ζιάγκος συμφώνησε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ηρακλή και απομένει να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο για την επισημοποίηση της συνεργασίας.

Οι «κυανόλευκοι» δεν βρήκαν σημείο επαφής με τον Ηλία Κατζούρη καθώς δεν ξεπεράστηκε η οικονομική διαφορά σε ότι αφορά τις απολαβές του Ελληνα τεχνικού κι έτσι ο Θόδωρος Δρακόπουλος αποφάσισε την ενεργοποίηση της συμφωνίας του με τον Βαγγέλη Ζιάγκο.

Αυτή προβλέπει συνεργασία ενός έτους και αναμένεται α επισημοποιηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, σύμφωνα με το gazzetta.gr. Ο 44χροβος τεχνικός ήταν στην τεχνική ηγεσία του Ρεθύμνου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ενώ στο παρελθόν συνεργάστηκε με τους Πανιώνιο, ΑΕΚ, Δόξα Λευκάδας.

Προτεραιότητα ο Καββαδάς

Εκτός της πρόσληψης του Βαγγέλη Ζιάγκο στην τεχνική ηγεσία, η ερχόμενη εβδομάδα είναι κρίσιμη και για το μέλλον της συνεργασίας με τον Βασίλη Καββαδά. Οι «κυανόλευκοι» ήδη κατέθεσαν πρόταση για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, υπάρχει οικονομική διαφορά κι εντός της εβδομάδας αναμένεται να γίνει νέα επαφή με τον ατζέντη του Έλληνα σέντερ.

Πηγή: thestival.gr