Έκκληση στους φίλους του Ολυμπιακού να μην συγκεντρωθούν στο “Γ. Καραϊσκάκης” την Τετάρτη (12/5), οπότε θα γίνει η απονομή του τροπαίου του πρωταθλητή στους “ερυθρόλευκους” (μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ), απευθύνει με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ. “Έχουμε μπροστά μας αμέτρητες φιέστες για να πανηγυρίσουμε μαζί! Τώρα προέχει να προστατέψουμε την κοινωνία και τις οικογένειές μας αφού η Πανδημία είναι ακόμη εδώ” τονίζει η πειραϊκή ΠΑΕ, εκφράζοντας την ελπίδα αυτή να είναι η τελευταία φορά που ο κόσμος θα βρίσκεται μακριά από τις εξέδρες του γηπέδου.

Η ανακοίνωση:

«Την Τετάρτη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ γιορτάζει το 46ο ένδοξο Πρωτάθλημα της Ιστορίας μας! Οι φίλαθλοί μας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη λιτή εκδήλωση από τις τηλεοράσεις τους, ελπίζουμε για τελευταία φορά μακριά μας. Όλοι μας θα θέλαμε να γιορτάσουμε σε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη και όλοι μας κατανοούμε απόλυτα την ανάγκη των φιλάθλων μας να γιορτάσουν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Όμως έχουμε μπροστά μας αμέτρητες φιέστες για να πανηγυρίσουμε μαζί! Τώρα προέχει να προστατέψουμε την κοινωνία και τις οικογένειές μας αφού η Πανδημία είναι ακόμη εδώ. Τώρα που φτάνουμε στο τέλος του τούνελ και με τον εμβολιασμό των συμπολιτών μας βλέπουμε το φως της επιστροφής στη ζωή μας, ας μην βάλουμε σε κίνδυνο τους συνανθρώπους μας και ας σεβαστούμε τα πρωτόκολλα που υπάρχουν».

Πηγή: madata.gr