Ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και τον Σπύρο Γαβριήλ Κεραμίδα για την εκπομπή στην οποία δεν πέρασε καλά, για την Θεία Κοινωνία αλλά και για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον οποίο έχουν πλέον χάσει επαφή.

«Έχει συμβεί στο παρελθόν να κάνω δουλειά καθαρά και μόνο για το οικονομικό. Επειδή ήταν μόνο αυτό το κριτήριο για να συμμετέχω στη δουλειά αυτή, δεν πέρασα και καλά. Ήταν τηλεοπτική δουλειά.

Από ανθρώπους που δεν ξέρουν τι είναι αυτό ή δεν το πιστεύουν, δεν έχεις την απαίτηση για κάτι περισσότερο. Τους δικαιολογώ αφού έχουν άγνοια. Εγώ που το ξέρω επιβάλλεται να έχω άλλη άποψη. Είναι εμπειρία, το κάνω χρόνια στη ζωή μου, δεν κοιτάζω ποιος είναι μπροστά μου, δεν με αφορά.

Με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου γνωριζόμαστε πολύ περισσότερα χρόνια πίσω. Δεν κάνουμε πολύ παρέα, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, ούτε σημαίνει ότι έχουμε τσακωθεί και δεν είμαστε φίλοι. Προφανώς και δεν έχουμε συναντηθεί να τα πούμε μετά τον χωρισμό του. Δεν θα πάρω εγώ ποτέ να ρωτήσω, δεν με αφορά», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αναδιώτης.

Δείτε όλα όσα είπε:

Πηγή: thestival.gr