Καλεσμένος στο Dot βρέθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, ο Μέμος Μπεγνής απέναντι στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μεταξύ άλλων μίλησε για το bullying που δέχθηκε σε παιδική ηλικία καθώς έπαιζε πιάνο.

“Όταν είσαι στο σχολείο και όλοι είναι στις αλάνες παίζοντας ποδόσφαιρο ή μπάσκετ και εσύ λες, “πρέπει να φύγω γιατί πρέπει να διαβάσω πιάνο” είναι κάπως” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μέμος Μπεγνής προσθέτοντας πως “κανονικά, βέβαια, δεν θα έπρεπε να είναι και σήμερα δεν είναι. με την πληροφόρηση που υπάρχει. Τα παλιά όμως χρόνια ήταν κάπως αυτό”.

“Όταν άρχισα την μουσική στα 5 μου, δεν έφερε κανείς αντίρρηση. Είχα και μια γιαγιά τραγουδίστρια, που είχε φοβερή φωνή και έμαθε στα 40 της να παίζει πιάνο που τσόνταρε χρήματα για να πηγαίνω στο δείο γιατί δεν ήμασταν και οικονομικά άνετοι. Οπότε είχα τη γιαγιά που με στήριζε, ενώ ο μπαμπάς ήθελε να ανοίξει ένα ωδείο στη Σαλαμίνα για να κάνω μαθήματα πιάνου και να έχω εγώ τα παιδάκια που θα ερχόντουσαν. Την δοκίμασα την διδασκαλία, όχι παιδιά… Όχι, θα τα σκότωνα, δεν είμαι εγώ των παιδιών” πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, με χαμόγελο ο ηθοποιός.

Πηγή: thestival.gr