Δημοσίευμα γερμανικής ιστοσελίδας υποστηρίζει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ εκνευρίστηκε και δεν επέτρεψε στον Κυριάκο Παπαδόπουλο να συμμετάσχει στις προπονήσεις των νταμπλούχων Ελλάδας.

Σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «www.mopo.de» με θέμα την πρόθεση του Κυριάκου Παπαδόπουλου να προπονηθεί με την ομάδα του ΠΑΟΚ, αναφέρεται πως ο Αμπέλ Φερέιρα έμαθε από δημοσιεύματα στη Γερμανία την πρόθεση του Έλληνα ποδοσφαιριστή και αμέσως απέρριψε το συγκεκριμένο αίτημα.

Το δημοσίευμα της «www.mopo.de» αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Όχι δεν είναι μια καλή σεζόν. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος που αποχώρησε από το Αμβούργο ήθελε να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση και να προπονείται με τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν, ώστε με ηρεμία να αναζητήσει το νέο σταθμό της καριέρας του. Τίποτα δεν έγινε αφού ο ΠΑΟΚ του έκλεισε την πόρτα στα μούτρα.

Ο Παπαδόπουλος βρίσκεται στην Ελλάδα ύστερα από μια άσχημη σεζόν για αυτόν. Το Σεπτέμβριο αποβλήθηκε από την πρώτη ομάδα του Αμβούργου και ξεκίνησε να προπονείται με την Κ-21. Το συμβόλαιο του τελειώνει το καλοκαίρι και το Αμβούργο του έδωσε την άδεια να προπονείται με την αγαπημένη του ομάδα στην Ελλάδα, τον ΠΑΟΚ. Τίποτα όμως δεν θα γίνει γιατί ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης Αμπέλ Φερέιρα εκνευρίστηκε και δεν του επέτρεψε να προπονείται με την ομάδα.

Η αιτία, σύμφωνα με πληροφορίες της “MOPO”, ήταν ότι ο Φερέιρα έμαθε για τα σχέδια του Παπαδόπουλου από τα δημοσιεύματα του Τύπου στη Γερμανία και αντέδρασε. Κανείς δεν του είχε μιλήσει για αυτό, παρά το γεγονός ότι ο Παπαδόπουλος είχε επαφές με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ μέσω του Ζήση Βρύζα (πρωταθλητή Ευρώπης με την Ελλάδα το 2004). Ο Φερέιρα δεν είχε ενημέρωση, προφανώς αντέδρασε αρνητικά και απαγόρευσε τη συμμετοχή του Παπαδόπουλου στις προπονήσεις. Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τη συνέχεια του πρωτάθλημα που έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου και ο Παπαδόπουλος θα πρέπει να συνεχίσει να προπονείται ατομικά».

Πηγή: thestival.gr