Στην εκπομπή “Πρωινοί Τύποι” βρέθηκαν σήμερα ο Χρήστος Πλαϊνης και η Δανάη Λουκάκη και μίλησαν για τις εξελίξεις που έρχονται στις Άγριες Μέλισσες, με τον «κοινοτάρχη» να αποκαλύπτει πως θα έρθουν τα πάνω κάτω στη σχέση του με τον Δούκα.

«Άλλαξαν τα πράγματα! Δεν θέλω πλέον να είμαι με τον Δούκα. Θα έχουμε πολλά θέματα, με τις εκλογές, εκβιασμοί, απειλές, είναι πολλά τα πράγματα, έρχονται ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Τον Δούκα θα τον δώσω “στεγνά”, το λέω, το ομολογώ. Υπάρχουν πολλά πράγματα που γίνονται.

Ο Δούκας θα αρχίσει τις απειλές, τους εκβιασμούς… Θα πέσω λιγάκι, θα ξανασηκωθώ, υπάρχει μεγάλη εξέλιξη. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Ήταν και “χορηγός” του κοινοτάρχη. Όχι, δεν πρόκειται ο Δούκας να στηρίξει τον Προκόπη στις εκλογές. Εμένα έχει από δίπλα και εγώ είμαι… αλλού.

Ο κοινοτάρχης είναι ένας άνθρωπος που κοιτάει το συμφέρον του, την πολιτική του καριέρα. Έχει όμως μεγάλη αγάπη και πάθος με τον τόπο του. Είναι, δηλαδή, μοιρασμένα τα πράγματα. Και ζητάει την προσωπική του εξέλιξη, αλλά μέσω της αγάπης που έχει για τον τόπο του», είπε ο Χρήστος Πλαϊνης.

Πηγή: thestival.gr