Το δικό του ιδιαίτερο… “αντίο” είπε στον Άρη μέσω των social media ο Νικολά Ντιγκινί που έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Γάλλος επιθετικός ευχαρίστησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης και τους φίλους της

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Ήρθε η ώρα να πω αντίο…

Εσείς, οι οπαδοί του Αρη, μου δώσατε αγάπη από την 1 η μέρα μέχρι την τελευταία, θα θυμάμαι πάντα όλες τις εκπληκτικές στιγμές που μοιραστήκαμε και το τρελό πάθος σας.

Περάσαμε και πάνω και κάτω μαζί αλλά πάντα στο 100%! Έδωσα τα πάντα για αυτό τη φανέλα και μου έδωσες πολλά περισσότερα πίσω. Κάποια συναισθήματα που δεν είχα ποτέ στην επαγγελματική μου καριέρα.

Δεν μπορώ να μετρήσω πόσα μηνύματα αγάπης έλαβα μέχρι σήμερα και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό.
Ο Αρης είναι κάτι παραπάνω από ποδόσφαιρο και αυτό το κατάλαβα από την πρώτη μέρα.

Δυστυχώς θα πρέπει να πάρουμε ξεχωριστούς δρόμους, αλλά θα έχω πάντα τον Αρη και τον κόσμο της Θεσσαλονίκης στην καρδιά μου.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους στο σύλλογο που μου έδωσαν την ευκαιρία να φορέσω αυτη τη φανέλα, όλους όσους βοήθησαν εμένα και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν για τον Αρη από την κορυφή μέχρι αυτούς που δεν βλέπουμε στην τηλεόραση αλλά αντιπροσωπεύουν την πραγματική καρδιά του Αρη.

Ευχαριστώ επίσης το συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίκτες μου που με βοηθούν καθημερινά να πετύχω αυτές τις δύο μεγάλες σεζόν επιτυχίας ως ομάδα και προσωπικά.

Εύχομαι ό, τι καλύτερο για τον σύλλογο στο μέλλον.

ΑΡΙΑΝΑΡΑ ARIANARA Γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης».

Πηγή: thestival.gr