Ο Ντάνι Άλβες, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε κλαμπ της Βαρκελώνης, κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως και δώδεκα χρόνια.

Με βάση το πώς διαμορφώνεται η δικογραφία και τα στοιχεία που φέρεται να έχει στη διάθεσή της η αστυνομία (μαρτυρίες, γενετικό υλικό), η προσοχή στρέφεται στο μέγεθος που μπορεί να φτάσει ενδεχόμενη ποινή προς τον Βραζιλιάνο μπακ.

Όπως αναφέρει η «Marca», μετά τη νέα προσαρμογή του νόμου για σεξουαλικά εγκλήματα, η ποινή αφορά φυλάκιση που εκτείνεται από τέσσερα, ως δώδεκα χρόνια, για «επίθεση που συνίσταται από κολπική, πρωκτική ή στοματική σαρκική πρόσβαση».

Το διάστημα ξεπερνά, λοιπόν, τη διετία, διάστημα μέχρι το οποίο κατά το ισπανικό δίκαιο η φυλάκιση δεν εκτελείται, όπως έχει συμβεί σε ουκ ολίγες περιπτώσεις με ποδοσφαιριστές που καταδικάστηκαν για φοροδιαφυγή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πάντως, ο Ντάνι Άλβες παρουσίασε νέα εκδοχή του συμβάντος στις Αρχές σε σχέση με την αρχική του κατάθεση. Συγκεκριμένα, ενώ την πρώτη φορά δήλωσε πως δεν είχε δει ποτέ του την 23χρονη, παραδέχθηκε πως συνευρέθηκε μαζί της σεξουαλικά στις τουαλέτες του κλαμπ «Shutton» στις 30 Δεκεμβρίου, αλλά πως υπήρξε συναίνεση από τη μεριά της. Ο λόγος που το αρνήθηκε σε πρώτο χρόνο φέρεται να είναι η προσπάθειά του να μην μαθευτεί πως απάτησε τη σύζυγό του, Χοάνα Σανθ, η οποία και εμφανίστηκε συντετριμμένη μέσω ανάρτησης στο Instagram.

πηγή: newsbeast.gr

Πηγή: madata.gr