Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξή του στη Φαίη Μαυραγάνη αναφέρθηκε στην υπόθεση της Εύας Καϊλή.

Οργισμένος εμφανίστηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης με την Εύα Καϊλή, η οποία ελέγχεται για διαφθορά υπέρ του Κατάρ και φέρεται να κρατείται στις Βρυξέλλες. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που τη διέγραψε με συνοπτικές διαδικασίες, την κατηγόρησε πως έγινε «ο Δούρειος Ίππος της Νέας Δημοκρατίας».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε πως ουσιαστικά η Εύα Καϊλή ήταν εδώ και πολύ καιρό «ξένο σώμα» στο ΠΑΣΟΚ. Από το περασμένο καλοκαίρι όταν κατήγγειλε την παρακολούθησή του με το παράνομο λογισμικό Predator, όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, η ευρωβουλευτής του κόμματος είχε αντιδράσει σαν να ήταν κάτι… συνηθισμένο.

 «Από τις 26 Ιουλίου και μετά με οδήγησε να πάρω μία απόφαση για να πάρω αποστάσεις από την Εύα Καϊλή. Από τη στιγμή που κατήγγειλα την υπόθεση για το Pretador, έλεγε πως είναι κάτι σύνηθες και έχει συμβεί και σε άλλους», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στην εκπομπή Στούντιο με Θέα στον ΑΝΤ1, το πρωί του Σαββάτου (10.12.2022).

«Είχα ενημερώσει πως η κα Καϊλή δεν θα είναι ξανά υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ γιατί λειτουργούσε ως Δούρειος Ίππος της ΝΔ. Ήδη από τη στιγμή που έκανε τις δηλώσεις για το Κατάρ το ποτήρι ξεχείλισε. Άλλοι θα πουν ότι καθυστερήσαμε, άλλοι θα πουν ότι βιαστήκαμε. Σας λέω λοιπόν πως από το Σεπτέμβριο είχα πει ότι η κα Καϊλή δεν θα είναι ξανά υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ», σημείωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

 «Δεν μπορεί να εκτίθεται η παράταξή μας επειδή κάποιοι θέλουν να κάνουν παιχνίδια Δούρειου Ίππου. Δεν θα δεχθώ κανένα εμπόδιο. Μηδενική ανοχή σε τέτοια περιστατικά», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που έμαθε τα όσα γίνονταν στο Βέλγιο «όταν τα έγραψαν τα βελγικά sites και οι βελγικές εφημερίδες». «Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, αλλά οι αποφάσεις μου λαμβάνονται με πολιτικούς όρους».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι «το σύστημα εξουσίας του κ. Μητσοτάκη έχει απίστευτο θράσος. Η κα Καϊλή έκανε δηλώσεις για να υποβαθμίσει το θέμα τον υποκλοπών».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επιτέθηκε σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι «εγώ δεν καλύπτω κανέναν, όπως κάνει ο κ. Μητσοτάκης με τον ανιψιό του και ο κ. Τσίπρας με τον Νίκο Παππά».

Πηγή: madata.gr