Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζει να υπολειτουργεί, ωστόσο οι ανοικτές υποθέσεις της, είναι πολλές και πλέον έχουν χρονίσει τόσο, που το αρμόδιο της FIBΑ, μετά τα χρήματα του Χάτσερ, δημοσιοποίησε και την οφειλή προς τον Αθηναίου.

Συγκεκριμένα, το ΒΑΤ, επιδίκασε ένα ποσό που φτάνει συνολικά στις 33.500 ευρώ, για τον Γιάννη Αθηναίου, ενώ νωρίτερα (τον περασμένο Μάρτιο) είχε επιδικάσει συνολικά 34.305, στην εταιρεία Tangram και τον ατζέντη, Χρήστο Λαζάρου, ανεβάζοντας το ποσό οφειλής, για αυτές τις δύο περιπτώσεις, κοντά στις 68.000 ευρώ.

Ενδεικτικό της οφειλής προς την πλευρά του ατζέντη, είναι ότι περιλαμβάνει έξοδα ακόμα και τριών-τεσσάρων χρόνων πίσω! Παρά τις όποιες επαφές από την πλευρά του, έγιναν κατά καιρούς όπως αναφέρει το paok24.com, όλο αυτό το προηγούμενο διάστημα, δεν τηρήθηκε κάποιος διακανονισμός για μανατζερικά έξοδα μεταγραφών (Μπράιαντ, Ντίλαρντ, Λάκι Τζόουνς, Γκος και Τζέφερσον).

Σε αυτές τις περίπου 68.000 ευρώ, υπάρχει και το ποσό των δικαστικών εξόδων και για τις δύο περιπτώσεις (κοντά στις 20.000 ευρώ), ενώ υπάρχει και το ποσό που έχει επιδικαστεί στον Γουίλ Χάτσερ, (άλλες 100.000 ευρώ).

Το ποσό, μόνο αυτών των περιπτώσεων, πλησιάζει τις 168.000 ευρώ και εφόσον στον ΠΑΟΚ θέλουν να αποφύγουν την απαγόρευση μεταγραφών, θα πρέπει η (όποια) διοίκηση να διακανονίσει τις συγκεκριμένες οφειλές.

Ανάλογες αποφάσεις, από παλιότερες οφειλές, αναμένονται και άλλες από το ΒΑΤ σύμφωνα με το paok24.com, όσο ο ΠΑΟΚ, δε μπορεί να βρει έναν τρόπο να «τρέξει» διοικητικά…

Πηγή: thestival.gr