Απάντηση στη μεσημεριανή δήλωση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ περί κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος λόγω της μη συμπερίληψης πολιτικών προσώπων στον κατάλογο μαρτύρων της εξεταστικής έδωσαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνοντας ότι η πλειοψηφία της Ν.Δ θα μείνει σταθερά πιστή στην τήρηση των  νόμων, των κανόνων της Βουλής και του Συντάγματος.
του Γιώργου Λυκουρέντζου”Ησύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής, αποδεικνύει εμπράκτως το σεβασμό στα δικαιώματα της μειοψηφίας και την προσήλωση στην ουσιαστική διερεύνηση του αντικειμένου της εντολής που έδωσε η Ολομέλεια.

Η διαφάνεια και η αναζήτηση της αλήθειας χωρίς μικροκομματικά τερτίπια και τεχνάσματα που οδηγούν σε θολά μονοπάτια, είναι ο δρόμος που έχουμε επιλέξει.
Χρέος της Επιτροπής είναι να προχωρήσει σε βάθος έρευνα ώστε να αναδειχθούν όλες οι πτυχές της υπόθεσης κι όχι να εξαντληθεί σε φθηνά επικοινωνιακά σόου και κραυγές, κρύβοντας την ουσία των επιχειρημάτων και αφήνοντας κρίσιμες πτυχές στο σκοτάδι που αφορούν στα πεπραγμένα της διακυβέρνησης του κ.Τσίπρα.

Πηγή: madata.gr