Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Μαρόκου (FRMF), η οποία πιστεύει ότι τα «λιοντάρια του Άτλαντα» στερήθηκαν «δύο αδιαμφισβήτητα πέναλτι» στο χθεσινό ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Γαλλία (2-0), ανακοίνωσε σήμερα ότι έστειλε σχετική επιστολή καταγγελίας «στο αρμόδιο όργανο διαιτησίας της FIFA» σχετικά με διαιτησία της αναμέτρησης.

 «Η FRMF έστειλε επιστολή στο αρμόδιο όργανο σημειώνοντας τις αποφάσεις της διαιτησίας που στέρησαν από την εθνική ομάδα του Μαρόκου δύο αδιαμφισβήτητα πέναλτι κατά τη γνώμη αρκετών ειδικών σε θέματα διαιτησίας», αναφέρει η ομοσπονδία του Μαρόκου σε ανακοίνωσή της.
 Η FRMF αναφέρει ότι έχει «διαμαρτυρηθεί έντονα» για την απόδοση του Μεξικανού Σέσαρ Αρτούρο Ράμος και εκπλήσσεται «που το σύστημα VAR δεν αντέδρασε σε αυτές τις αποφάσεις διαιτησίας».

 Η μαροκινή ομοσπονδία «δεν θα υπολογίσει τις προσπάθειες για να υπερασπιστεί και να διαφυλάξει τα δικαιώματα της εθνικής ομάδας, υποστηρίζοντας τη δικαιοσύνη στη διαιτησία και καταγγέλλοντας αυτές τις διαιτητικές αποφάσεις που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια αυτού του ημιτελικού», αναφέρεται ακόμα.

 Ο 38χρονος Ράμος, ο οποίος είχε ήδη διαιτητεύσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, διαιτήτευσε άλλες τρεις συναντήσεις στο Κατάρ, συμπεριλαμβανομένης της νίκης του Μαρόκου εναντίον του Βελγίου (2-0).

Πηγή: madata.gr