Για την κατάσταση της υγείας της άτυχης 34χρονης που δέχθηκε επίθεση με οξύ στην Καλλιθέα μίλησε η μητέρα της στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γιατροί στο Θριάσιο Νοσοκομείο συνεχίζουν να δίνουν μια μεγάλη μάχη για να μπορέσουν να βοηθήσουν την 34χρονη Ιωάννα τόσο στην αποκατάσταση των μεγάλων εγκαυμάτων που έχει όσο και στην ψυχολογική της κατάσταση. Όσον αφορά το πρώτο, μόλις το 7% του προσώπου της έχει παραμείνει αλώβητο ενώ το 93% έχει υποστεί μεγάλες βλάβες.

Ένα ειδικό επιτελείο ψυχολόγων βρίσκεται συνεχώς στο πλάι της άτυχης κοπέλας προκειμένου να βοηθηθεί η ψυχολογική της κατάσταση και να πάρει κουράγιο. 24 ώρες το 24ωρο στο πλευρό της, βέβαια, βρίσκεται και η μητέρα της.

“Η ψυχολογική της κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά το παλεύουμε” σημείωσε χαρακτηριστικά η μητέρα της 34χρονης κοπέλας στον δημοσιογράφο της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου. “Έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία, μέχρι στιγμής και περιμένουμε ενημέρωση, πότε θα ακολουθήσει το επόμενο” συμπλήρωσε.

Πηγή: thestival.gr